Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Συνδικαλιστές και συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι

Τα αδιέξοδα για τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους μεγαλώνουν καθημερινά (φωτ. από παλιότερη κινητοποίηση)

Eurokinissi

Τα αδιέξοδα για τους συνταξιούχους και τις οικογένειές τους μεγαλώνουν καθημερινά (φωτ. από παλιότερη κινητοποίηση)
Σε στήριξη του ΚΚΕ καλούν συνδικαλιστές και μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων Αθήνας που συμμετείχαν σε πρόσφατες κομματικές συσκέψεις και υπέγραψαν κείμενο, το οποίο τονίζει:

«Στο επίκεντρο των συσκέψεων βρέθηκαν τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι και οι οικογένειές τους εξαιτίας της πολιτικής που επέβαλαν οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, αλλά και άλλες πολιτικές δυνάμεις (όπως ο ΣΥΡΙΖΑ) που από κοινού δρομολόγησαν αυτήν την πολιτική, ψηφίζοντας το Μάαστριχτ, τη Λισαβόνα, κ.τ.λ. πολιτικές δυνάμεις που ορκίζονται αμετανόητα και σήμερα στο όνομα του ευρωμονόδρομου.

Οι συνταξιούχοι σήμερα και οι οικογένειές τους δέχονται απανωτά χτυπήματα (ανεργία των παιδιών τους, έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων, καθυστέρηση απόδοσης της σύνταξης, εφάπαξ, κ.τ.λ. μέχρι και 3 χρόνια) που οπωσδήποτε θα επιδεινωθούν μετά τις εκλογές με όποια κυβέρνηση και αν προκύψει.

Η λύση, τόνισαν τα στελέχη του Κόμματος, βρίσκεται στην πολιτική πρόταση και την ενίσχυση του ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό.

Σας καλούμε να ψηφίσετε ΚΚΕ, γιατί στις 18 Ιούνη, η όποια κυβέρνηση συγκροτηθεί, εφόσον όπως λένε όλα τα κόμματα θα κινηθούν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, θα εφαρμόσει αντιλαϊκή πολιτική και άρα πρέπει να βρει απέναντί της ένα δυναμωμένο και ισχυρό λαϊκό ταξικό κίνημα που πρωτεργάτης του, εχθροί και φίλοι το αναγνωρίζουν αυτό, είναι το ΚΚΕ. Φιλολαϊκή πολιτική εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης των μονοπωλίων είναι μια αυταπάτη, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε στη δευτέρα παρουσία.

Σας καλούμε να ψηφίσετε ΚΚΕ, γιατί δε λέει ψέματα, δεν κοροϊδεύει το λαό για ψηφοθηρία, έχει σταθερή γραμμή, δικαιώθηκε σε όσα έλεγε ότι θα συμβούν, το 2009 είπε ότι έρχεται θύελλα και ήρθε τσουνάμι για τις λαϊκές οικογένειες...

Με δυνατό ΚΚΕ, ο λαός θα αντιπαλέψει καλύτερα τα χειρότερα που του ετοιμάζουν και αν ο λαός καταλάβει τη δύναμή του και την αποτελεσματικότητα του οργανωμένου αντικαπιταλιστικού αγώνα το ΚΚΕ θα μπει μπροστά, χωρίς να υπολογίζει καμιά θυσία, στο δρόμο της αποδέσμευσης από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΝΑΤΟ, με Λαϊκή Εξουσία, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και μονομερή διαγραφή του χρέους».

Το κείμενο υπογράφουν:

Σούλα Ακζιώτη, Γιάννης Ρώτας, Λουκία Κουτσιλέου, Γιάννης Παυλίδης, Ελένη Διαμαντάκου, Βασίλης Σγουραμάνης, Γιώργος Μπουλούμπασης, Αλέκα Μπενάτου, Δήμητρα Αραμπατζή, Μάρθα Bινάκου, Μπάμπης Γαλανός, Στέλιος Γιαβρός, Περικλής Γκιουλέας, Σπύρος Δράκος, Ελένη Ζησιμοπούλου, Μαρία Βιτόγιαννη, Θύμιος Κατσένιος, Γιώργος Λέντζος, Μίνα Μηλαίου, Ελένη Μπόλoση, Γιώργος Ντουμουχτσής, Ιωάννης Νάκης, Δημήτρης Πετράκος, Ελσα Παπαγγελή, Γιάννης Περρής, Χρήστος Ρέτζιος, Ελισάβετ Ρέτζιου, Ειρήνη Σωτηροπούλου, Μαρία Τσουγκριάνη, Γιώργος Φακίδης, Δημήτρης Παρασχούδης, Κώστας Χόρτης, Ελένη Χόρτη, Λουλούδα Δερέμπεη, Τασία Ιακωβίδου Ιατρού, Παναγιώτα Σεφέρη, Αργύρης Ντούσιας, Δέσποινα Σοφοτάσιου, Φώφη Νταφοπούλου, Τζένη Νικολοπούλου, Ανθή Φράγκου, Δημήτρης Κωσταντόπουλος, Αρης Παπαδάκος, Μαίρη Εγκάρχου, Σοφία Τσιλιγιάννη, Ηλίας Γεωργίου, Γιάννης Κερασαρίδης, Βασιλική Γιάνταη, Σοφοκλής Τσούσης, Αθανασία Τζιόκα, Αννα Κουλουμπή, Μπάμπης Τενές, Παγώνα Μερίκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ