Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Στέλιος Βαλανάς

δικηγόρος, υποψήφιος με το ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης

«Η στήριξη του ΚΚΕ και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυσή του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αποτελεί μονόδρομο για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Είναι η μοναδική ελπίδα που υπάρχει απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της τρόικας - ΕΕ και των εγχώριων υποστηρικτών τους. Γιατί προειδοποίησε έγκαιρα για το τι έρχεται, γιατί οργάνωσε σειρά ταξικών αγώνων όλο το προηγούμενο διάστημα, γιατί βρίσκεται πάντα δίπλα στον εργαζόμενο, γιατί υποστηρίζει πάντα το δίκιο, γιατί αποτελεί τη μοναδική δύναμη ρήξης και ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος.

Τα τρομοκρατικά διλήμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι συστημικές αντιμνημονιακές κορόνες του περίγυρού τους, αλλά και οι διαχειριστικές αυταπάτες, που καλλιεργεί ο ταχέως μεταλλασσόμενος σε νέο ΠΑΣΟΚ του 2012 ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει στις 17 Ιούνη να μπουν επιτέλους στο περιθώριο. Το έργο είναι γνωστό το έχουμε ξαναδεί...

Η μόνη αξιόπιστη ψήφος, η μόνη ψήφος εμπιστοσύνης, ιδιαίτερα για τους χιλιάδες αριστερούς και ριζοσπάστες αγωνιστές, είναι η κόκκινη ψήφος, η ψήφος στο ΚΚΕ για την αντίσταση τού σήμερα και την προοπτική τού αύριο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ