Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γιορτάζει τα 100 χρόνια του

Τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του θα γιορτάσει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με συναυλία του Δήμου Μούτση τη Δευτέρα 31 Γενάρη στο Παλαί ντε Σπορ. Με τη συναυλία αυτή το ΕΚΘ υποδέχεται επίσης το νέο αιώνα, όπως τονίστηκε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου.

Στη μεγάλη αυτή συναυλία τα έργα του Δήμου Μούτση θα ερμηνεύσουν οι γνωστοί καλλιτέχνες Δημήτρης Μητροπάνος, Δήμητρα Γαλάνη και Στέλλα Χοναίου. Σύμφωνα με τη δήλωση του Δήμου Μούτση στη συνέντευξη, πρόκειται για μια «ευγενική συναυλία με το ίδιο πρόγραμμα και το ίδιο δυναμικό με τη συναυλία που δόθηκε στο Ηρώδειο στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Αθήνας».

Την αφήγηση στη συναυλία θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας, την παρουσίαση ο Γιώργος Μουστάκας και παίρνουν μέρος πολλοί καταξιωμένοι μουσικοί. Να σημειωθεί ότι η πρόσφατη συναυλία στο Ηρώδειο και η συναυλία, που θα δώσει στο Παλαί ντε Σπορ, αποτελούν κατά κάποιο τρόπο και την επανεμφάνιση του συνθέτη στο χώρο της μουσικής, μετά από πολύχρονη απουσία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΘ, ότι σ' όλη τη διάρκεια της απουσίας του από την ενεργό καλλιτεχνική δραστηριότητα, είχε την αίσθηση ότι υπήρχε, ότι ήταν παρών...

Μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθούν επίσης από την Εργατική Εστία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ