Τετάρτη 12 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Αγωνιστική απάντηση στους δρόμους και την κάλπη

Αρχίζουν την επόμενη βδομάδα οι κινητοποιήσεις

Οι αγρότες της Καρδίτσας και ολόκληρης της Θεσσαλίας δεν ξεγελιούνται από τα προεκλογικά τερτίπια της κυβέρνησης και του υπουργείου Γεωργίας, όπως για παράδειγμα το τελευταίο εγχείρημα αναγγελίας καταβολής «ειδικών» ψευτο - αποζημιώσεων μέσω ΠΣΕΑ. Γιατί οι Καρδιτσιώτες και γενικότερα οι Θεσσαλοί αγρότες δεν τρώνε ούτε «κουτόχορτο», ούτε «λοτούς» για να πιστέψουν τον κατ' επάγγελμα ψεύτη υπουργό Γεωργίας.

Γι' αυτό ετοιμάζονται να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις νέες κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες μέρες στην περιοχή - στις 19 του μήνα νομαρχικά συλλαλητήρια στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα, στις 24 του Γενάρη στη Λάρισα με την προοπτική συντονισμού της πάλης σε πανθεσσαλικό επίπεδο στις αρχές του Φλεβάρη - συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ. Στην κατεύθυνση γίνονται και θα γίνουν περιοδείες και ενημερωτικές συγκεντρώσεις στις επαρχίες και τα μεγαλοχώρια των θεσσαλικών νομών για το καλύτερο συντονισμό και την επιτυχία του αγώνα. Παράλληλα, γίνονται και θα γίνουν επαφές με εκπροσώπους άλλων φορέων της Θεσσαλίας, προκειμένου να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση των άλλων λαϊκών στρωμάτων στον αγώνα των αγροτών και να λάβει ο αγώνας παλλαϊκό χαρακτήρα.

Και, βεβαίως, όταν έρθει ξανά η ώρα της κάλπης, οι αγρότες της Θεσσαλίας «έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα» της κυβέρνησης, αλλά και όλων όσων συμφωνούν και με διάφορους τρόπους υπηρετούν αυτή την αντιαγροτική πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ