Τρίτη 3 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Συγκέντρωση μεθαύριο

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στην «Κτηματολογίο ΑΕ» καλεί το Συντονιστικό Εργαζομένων στους Δημόσιους Φορείς ενάντια στην κατάργηση - συγχώνευση των φορέων, τις απολύσεις - εφεδρείες, το νέο μισθολόγιο - φτωχολόγιο. Μια κατάσταση που αφορά στο σύνολο των εργαζομένων στους δημόσιους φορείς. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 2.30 μ.μ. στο υπουργείο Οικονομικών (Καραγιώργη Σερβίας 8).

Οι εργαζόμενοι στο Κτηματολόγιο αντιδρούν στα σχέδια ξεπουλήματος του Εθνικού Κτηματολογίου.

Καλώντας στη συγκέντρωση, το Συντονιστικό καλεί σε πάλη με αιτήματα: Διασφάλιση και αναβάθμιση του δημόσιου χαρακτήρα και του έργου των Δημόσιων κοινωφελών φορέων. ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα. Αμεση κατάργηση των αντεργατικών νόμων. Να σταματήσει η φορο-«καταιγίδα» και τα «χαράτσια.

  • Στο μεταξύ, χτες, η «Κτηματολόγιο ΑΕ» προκήρυξε το έργο για την ακριβή οριοθέτηση των χερσαίων προστατευόμενων περιοχών του Δικτύου Natura, με βάση έγχρωμες ορθοφωτογραφίες μεγάλης ακρίβειας (κλίμακας 1:5.000) αλλά και αυτοψίες στο έδαφος, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2,6 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Το έργο καλύπτει όλες τις χερσαίες περιοχές του δικτύου «Natura 2000» της χώρας, συνολικής έκτασης 20,1 εκατ. στρέμματα περίπου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ