Σάββατο 14 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι «στόχοι» τους είναι πάντα ενάντια στους λαούς...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Σύμφωνα με πηγές της γερμανικής κυβέρνησης και δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας, η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει 210 από τους 300 στόχους του προγράμματος λιτότητας...

Το ξέρατε εσείς ότι υπάρχουν ...300 στόχοι; Γιατί στην Ευρωπαϊκή Ενωση φαίνεται να το ξέρουν, κι όπως όλα δείχνουν το ξέρουν και στην ελληνική κυβέρνηση.

Οι μόνοι που δεν τους γνωρίζουν είναι ...αυτοί που θα τους πληρώσουν, δηλαδή ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην κυβέρνηση αυτή την περίοδο, υπάρχουν συνεχώς ...λαμπρές ιδέες. Οι εγκέφαλοι των υπουργών δουλεύουν στο ... «κόκκινο» και κατεβάζουν φαεινές ιδέες για «ισοδύναμα μέτρα».

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα εξαντλήσουν όλη τους την δημιουργικότητα. Αλλωστε όταν πρόκειται για περικοπές έχουν αποδείξει οι τελευταίες κυβερνήσεις ότι διαθέτουν μπόλικη φαντασία.

Φυσικά κατευθύνεται (η φαντασία τους) σε μία και μόνη κατεύθυνση: Σε περισσότερα βάρη σε αυτούς που παράγουν τον πλούτο (και σε ελαφρύνσεις σε όσους τον ...εισπράττουν).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ «ΑΧΡΗΣΤΟΙ» συμβασιούχοι στο Δημόσιο μας διαμηνύουν εντωμεταξύ οι κυβερνώντες και προϊδεάζουν φυσικά για ...νέα σφαγή στις υπηρεσίες του Δημοσίου.

Αλήθεια θέλουν μήπως να μας εξηγήσουν ποιο είναι αυτό το τμήμα του Δημοσίου που διαθέτει ...υπεράριθμο προσωπικό (άρα είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον κόσμο);

Μήπως τα νοσοκομεία; Μήπως οι δήμοι; Μήπως τα σχολεία; Τα πανεπιστήμια; Η δασοπροστασία; Η αντισεισμική και αντιπλημμυρική προστασία; Η συντήρηση των δικτύων; Οι συγκοινωνίες; Το ΙΚΑ; Η αποκομιδή απορριμμάτων;

Δεν λέμε φυσικά ότι δεν έχουν κάνει τα ρουσφετάκια τους. Αυτά είναι ...αυτονόητα. Ομως ο δημόσιος τομέας και οι κοινωνικές παροχές έχουν υποβαθμιστεί όσο ...δεν πάει. Κι αυτό δεν μπορούν να το κρύψουν με τίποτε.


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ