Σάββατο 21 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ
Πλήρη κάλυψη στην καταστολή

Πλήρη πολιτική κάλυψη στην επίθεση των ΜΑΤ κατά των απεργών στη «Χαλυβουργία» έδωσαν από την πρώτη στιγμή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, επιβεβαιώνοντας περίτρανα ότι ήταν πλήρως ενημερωμένοι και σύμφωνοι με την αστυνομική επιχείρηση κατά των χαλυβουργών, καθώς και ότι συμπίπτουν πλήρως στη γραμμή της κλιμάκωσης της καταστολής των λαϊκών αγώνων, προκειμένου να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα.

«Το δικαίωμα στην εργασία και ο παραγωγικός ιστός της χώρας πρέπει να προστατευτούν και πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις, με τη συμπεριφορά τους, να βοηθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας», τονίζεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, που αναπαράγει ουσιαστικά τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τις ευλογίες της στη χρήση αστυνομικής βίας έδωσε και η ΔΗΜΑΡ, τασσόμενη υπέρ της επαναλειτουργίας του εργοστασίου πάση θυσία. «Το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας οφείλει να συμβάλει αποφασιστικά ώστε να υπάρξει άμεση λύση, το εργοστάσιο να επαναλειτουργήσει και οι εργαζόμενοι να μη βρίσκονται σε εσωτερική αντιπαράθεση», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, επιβεβαιώνοντας την πλήρη ένταξή της στο μαύρο αντιαπεργιακό μέτωπο.

«Είναι σαφές ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη επιλέγει το δρόμο της βίας και του αυταρχισμού για να καταστείλει τους εργατικούς αγώνες, ενώ ταυτόχρονα προειδοποιεί την υπόλοιπη κοινωνία τι την περιμένει όταν διεκδικεί και αγωνίζεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ