Σάββατο 21 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Την κυβερνητική επέμβαση ενάντια στον αγώνα των εργατών της «Χαλυβουργίας» καταγγέλλουν η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), που κάλεσαν σε συμμετοχή και στη χτεσινή συγκέντρωση του Σωματείου στη γέφυρα Ασπροπύργου.

Η ΠΑΣΕΒΕ «καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό και έντονο τρόπο την τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ που με την επέμβαση των ΜΑΤ προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Επιβεβαιώνεται και πάλι ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη λαϊκή οικογένεια που αγωνίζεται απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα. Ο σκληρός αγώνας που δίνουν οι χαλυβουργοί ξεσήκωσε την οργή τους, γιατί αποκάλυψε τη δύναμη της ταξικής αλληλεγγύης.

Οι αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ, κομμάτι του λαϊκού κινήματος, είμαστε θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που ενισχύει την ασυδοσία των μεγάλων επιχειρήσεων και κλείνουν τα μαγαζιά μας».

«Ο αγώνας των χαλυβουργών είναι και δικός μας αγώνας γιατί στην εργατική τάξη υπάρχουν και μέλη των οικογενειών μας, που συμβάλλουν στο οικογενειακό εισόδημα» τονίζει η ΟΒΣΑ στην καταγγελία της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ