Σάββατο 21 Ιούλη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Ολοι στο πλευρό των χαλυβουργών!

Οι αγωνιστές της Αντίστασης καταδικάζουν την επίθεση στους ηρωικούς χαλυβουργούς

Τα Κεντρικά της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) καταγγέλλουν τη απροσχημάτιστη και άγρια επίθεση των ΜΑΤ και των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους κατά των ηρωικών χαλυβουργών για να σπάσουν την ηρωική πολύμηνη απεργία τους.

Τα ΜΑΤ που έστειλε η τρικομματική κυβέρνηση εναντίον των ηρωικών χαλυβουργών στόχο έχουν να χτυπήσουν, συνολικά, το φρόνημα και τους αγώνες της εργατικής τάξης, για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους με στόχο να περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα που έχουν ήδη αποφασίσει με την Ευρωπαϊκή Ενωση σε βάρος των λαϊκών οικογενειών.

Εμείς οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την κυβερνητική επιχείρηση σε βάρος των χαλυβουργών για τα συμφέροντα του μεγαλοβιομήχανου Μάνεση. Ζητάμε τώρα να φύγουν τα ΜΑΤ και να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι χαλυβουργοί που συνελήφθησαν.

Καλούμε τους εργάτες, όλους τους εργαζόμενους και τους φτωχούς αγρότες και επαγγελματοβιοτέχνες να ξεσηκωθούν στο πλευρό των χαλυβουργών ενάντια στην καταστολή των αγώνων των εργαζομένων. Ολοι στο πλευρό των χαλυβουργών, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Ζήτω ο ηρωικός αγώνας των χαλυβουργών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ