Τετάρτη 25 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ:Δύο κυκλώματα σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία που διακινούσαν ναρκωτικά σε φυλακές εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί συνεπικουρούμενοι και από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, «εγκέφαλος» ενός εκ των δυο κυκλωμάτων φέρεται ένας 37χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αλικαρνασσού για κλοπές και ληστείες, ενώ 43χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων είχε «κεντρικό ρόλο» και στις δύο εγκληματικές οργανώσεις.

ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ στο ελληνικό Δημόσιο η προφυλακισμένη Αρ. Τσοχατζοπούλου τα περιουσιακά της στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή της και αποκτήθηκαν με χρήματα του πατέρα της. Η κόρη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου με χτεσινή δήλωσή της προς τον ανακριτή της υπόθεσης Γ. Μαλλή που κοινοποιεί και στις εισαγγελείς Ευ. Κυβέλου και Ελ. Σίσκου γνωστοποιεί την πρόθεσή της να παραχωρήσει στο δημόσιο το ακίνητο που βρίσκεται στο Κολωνάκι, επιφανείας 402 τ.μ.

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Εντολή για την άμεση αφαίρεση κτισμάτων που δεν συνάδουν με του λειτουργία του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με κάποια κτίσματα που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στον προαύλιο χώρο του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ