Πέμπτη 26 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
«Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία»!

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για το κεντρικό Φεστιβάλ της Αθήνας στο Πάρκο Τρίτση

Τις ημερομηνίες κορύφωσης και το σύνθημα του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ανακοίνωσε χτες το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σε όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", με κεντρικό σύνθημα "Δίνε το χέρι σε όποιον σηκώνεται... Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία". Το Φεστιβάλ θα κορυφωθεί το Σεπτέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Οι κεντρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", στο Ιλιον, στις 13 - 14 και 15 Σεπτέμβρη.

Το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", απ' άκρη σ' άκρη, σ' όλη τη χώρα θα είναι, για ακόμα μια χρονιά, το αντάμωμα της ελπίδας και του αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Είναι η συνάντηση όλων εκείνων που "δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό", που "βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο". Θα ενώσουν τη φωνή τους οι χιλιάδες νέοι και νέες που οι ανάγκες τους, τα όνειρά τους, οι ελπίδες τους δε χωράνε στο σύστημα της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και της χρεοκοπίας του λαού».

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Παράλληλα, αυτήν την περίοδο συνεχίζονται οι πολύμορφες Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα σε πόλεις, γειτονιές και χωριά. Αυτές τις μέρες γίνονται οι εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα Πέμπτη, στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, στις 8.30 μ.μ. Ομιλητής Γιάννης Καρναβιάς, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτ/νίας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με συναυλία από τοπικό συγκρότημα και αφιέρωμα στον ηρωικό αγώνα των απεργών χαλυβουργών.
  • Αύριο Παρασκευή, στη Θήβα, γίνεται τουρνουά ποδοσφαίρου με θέμα «ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά - ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις».
  • Αύριο Παρασκευή, στο Λουτρό Αμφιλοχίας, στις 8.30 μ.μ. Ομιλητής Χρήστος Τριάντης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Β/Δ Ελλάδας της ΚΝΕ. Θα προβληθεί DVD ενάντια στα ναρκωτικά.
  • Το Σάββατο 28 Ιούλη, γίνονται εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 2ου Εργατικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καβάλα, στις 9 μ.μ., στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θέατρο Σκιών, Καραγκιόζη, ομιλία, λαϊκό γλέντι, έκθεση βιβλίου.
  • Το Σάββατο 28 Ιούλη, στην Πάτρα, η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Αχαΐας και η ΟΒ Νυχτερινών Σχολείων διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Το γαλάζιο τετράδιο», στις 7 μ.μ. στο αίθριο του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής». Ομιλήτρια η Μ. Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Το Σάββατο 28 Ιούλη, στη Χαλκίδα, γίνεται τουρνουά ποδοσφαίρου με θέμα «ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά - ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις».
  • Τη Δευτέρα 30 Ιούλη, γίνεται το κεντρικό Φεστιβάλ της Πρέβεζας, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Ανδρούτσου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στο παγκόσμιο εργατικό τραγούδι, αφιέρωμα στη Σωτηρία Βασιλακοπούλου και ομιλία.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ ταξιδεύει ανά την Ελλάδα (2014-07-26 00:00:00.0)
Ποικιλία και πολυμορφία στις εκδηλώσεις του (2014-07-23 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ (2011-07-28 00:00:00.0)
«Ταξιδεύει» στην Ελλάδα το μήνυμα της ανατροπής (2010-07-21 00:00:00.0)
Νεανικές πολιτικές γιορτές (2010-06-24 00:00:00.0)
Πλήθος φεστιβαλικών ραντεβού (2010-06-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ