Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολυμορφία ηχο-χρωμάτων

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Σήμερα θα δώσει συναυλία στο Κυριάκι Βοιωτίας, αύριο στα Καστέλια Φωκίδας και την Κυριακή στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Θα καταθέσει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων - με μουσική και τραγούδια του - από τους δέκα δίσκους του.

Μαζί με μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία με αγαπημένα τραγούδια: «Γράμμα σε έναν ποιητή», «Πλατεία Ναβαρίνου», «Νεράιδες», «Αμερικάνος», «Θεωρία και πράξη», «Σεντόνια δίχτυα», «Βαριά ποτά», «Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά», «Οχι και να κλαίμε», «Ανοιξη», «Τα ανείπωτα», «Πώς να αναπνεύσω», «Λήθη» κ.ά.

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει και στιγμιότυπα από τον προσεχή δίσκο του Δημήτρη Ζερβουδάκη - ένα μουσικό χρονογράφημα της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες, μέσα από γεγονότα της ζωής του τραγουδοποιού. Τον καμβά συμπληρώνει η Σοφία Γεωργαντζή, με τη δισκογραφική της πρόταση «Ζωγραφίζω όνειρα», με τραγούδια που δημιούργησαν αίσθηση («Βάστα», «Ο άνεργος», «Ηλεκτροφόρα καλώδια» κ.ά).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ