Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κληρώσεις ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου, στο Λουξεμβούργο, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη προκρίθηκαν απευθείας στη Β' φάση της διοργάνωσης. Για το Champions League ανδρών, στις 19 Οκτώβρη, θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της η πρωταθλήτρια και κυπελλούχoς Ελλάδας ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης.

  • Σε Γαλλία και Ιταλία θα αγωνιστούν Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός όσον αφορά στα προκριματικά στο Τσάμπιονς Καπ των γυναικών. Ο ΝΟΒ θα μετάσχει στον Α' όμιλο που θα διεξαχθεί στη Νις με αντιπάλους τις Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Ματαρό (Ισπανία), Ολυμπίκ Νις (Γαλλία), Χετ Ράβιν (Ολλανδία), Εγκερ (Ουγγαρία). Ο Ολυμπιακός θα μετάσχει στον Β' όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στην Ιμπέρια της Ιταλίας με αντιπάλους τις: Ιμπέρια (Ιταλία), Σαμπαντέλ (Ισπανία), Μπόχουμ (Γερμανία), Νανσί (Γαλλία), Χαποέλ Κιριάτ (Ισραήλ).
  • Κανονικά θα κατέβει στην Α1 πόλο των ανδρών ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή την απόφαση πήρε ο Ερασιτέχνης, μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη, παρά το γεγονός πως το τμήμα αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ