Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χάλασε του Κοντρέρας για Ολυμπιακό

Παρελθόν πριν καν προλάβει να αποτελέσει ...παρόν θεωρείται ήδη για τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός στόπερ, ο οποίος υπήρξε ο νούμερο 1 στόχος των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με δηλώσεις του σε μέσα της πατρίδας του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Κόλο Κόλο, διαγράφοντας το όνομά του από τη λίστα των μεταγραφών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σέντερ μπακ δήλωσε στην ιστοσελίδα «latercera.com»: «Είναι πολύ ευχάριστο να θέλει να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κόλο Κόλο, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναθεωρούνται τα πλάνα των ανθρώπων του Ολυμπιακού που στρέφουν σε άλλες περιπτώσεις το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυση της άμυνας.

  • Τη λίστα με τους 24 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διπλές αναμετρήσεις με τη Νιούκαστλ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στα παιχνίδια αυτά. Οι 24 παίκτες που δηλώθηκαν είναι οι εξής: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιτάνζ, Νάστος, Σκόνδρας, Φυντανίδης, Λαζαρίδης, Ταβλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Αθανασίου, Οικονόμου, Μακρής, Καντούτσης, Καλλέργης, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς, Κούτσι, Καραγκούνης, Σουμπίνιο.
  • Τον 25χρονο μέσο Ρούμπεν Αρότσα απέκτησε ο Πλατανιάς με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Ντεπορτίβο Ταχίρα.

Σε ηλικία 20 ετών αγωνίστηκε στην τρίτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε τέσσερις εμφανίσεις και ένα γκολ.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στις Μπριζ, Ουνιόν Ρογιάλε Ναμούρ, Mαρτρίγες και Σαμόρα, της οποίας φόρεσε τη φανέλα από το 2007 μέχρι το 2011 έχοντας 56 συμμετοχές και 6 γκολ.

Επίσης, έχει τρεις συμμετοχές με την Εθνική Βενεζουέλας.

  • Την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Βασίλη Χρόνη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Κέρκυρα, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως έλυσε τη συνεργασία της με τον Θανάση Πατηνιώτη.
  • Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ματίας Βερόν. Ο Αργεντινός μέσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της κρητικής ομάδας για τα επόμενα δύο έτη. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία με τον Νίκο Μαχλά και για τις οφειλές που υπήρχαν τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο ίδιος ο Βερόν έδειξε με τη στάση του ότι ήθελε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ. Ακόμη αποκτήθηκε και ο νεαρός Καπουράνης από τον ΠΑΟ Ρουφ.
  • Στο Λιβόρνο βρίσκεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος δε βρισκόταν στα πλάνα της Σαμπντόρια για την προσεχή περίοδο με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην ομάδα της Serie B.
  • Την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού ανέλαβε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο 38χρονος παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αντικατέστησε τον Σωτήρη Αντωνίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ