Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Διεκδικούν για το λαό το πάρκο «Τρίτση»

Πικετοφορία ενάντια στην υποβάθμιση του πάρκου έκαναν χτες οργανώσεις της ΚΝΕ

«Το πάρκο Τρίτση ανήκει στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το ιδιωτικό». Το σύνθημα αυτό ήχησε δυνατά σε όλους τους κεντρικούς δρόμους των Αγίων Αναργύρων, χτες το απόγευμα, σε μία ιδιαίτερα μαζική πικετοφορία που διοργάνωσαν οι οργανώσεις Δυτικού Τομέα της ΚΝΕ.

ΚΝίτες και ΚΝίτισσες με κόκκινες σημαίες, κρεμασμένες πικέτες και συνθήματα απαίτησαν να σταματήσει η υποβάθμιση του πάρκου «Α. Τρίτση» και να παρθούν άμεσα μέτρα για τη σωτηρία του. Συγκεκριμένα: Αποκλειστική χρηματοδότηση των λειτουργικών αναγκών του πάρκου από τον κρατικό προϋπολογισμό. Προσλήψεις εργαζομένων με μόνιμη και σταθερή δουλειά για τη συντήρηση του πάρκου. Αξιοποίηση του πάρκου από το λαό, από τις μαζικές και αθλητικές οργανώσεις της περιοχής.

Διασχίζοντας όλους τους κεντρικούς - εμπορικούς δρόμους της πόλης έστειλαν μήνυμα ότι θα παλέψουν αποφασιστικά για να μην ξεπουληθεί το πάρκο αλλά να αξιοποιηθεί από το λαό δωρεάν σαν χώρος ξεκούρασης, αναψυχής και άθλησης. Την ίδια στιγμή, κάλεσαν το λαό της περιοχής σε μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις του 38ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στις 13-14-15 του Σεπτέμβρη στο χώρο του πάρκου, ώστε να δώσουν μία πρώτη μαζική απάντηση στα άγρια μέτρα που έρχονται. Κάλεσαν τον κόσμο να πλημμυρίσει το πάρκο «Τρίτση» και να το «ξυπνήσει» από τον «αργό θάνατο» που επιβάλλουν στο μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου των δυτικών συνοικιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ