Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Κλείνει στη Φούλαμ

Ο Γιώργος Καραγκούνης ταξίδεψε στην Αγγλία προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία με τη Φούλαμ και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για συμβόλαιο δύο ετών.

Πλέον απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Λονδίνου.

Αυτό σημαίνει πως το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ ναυαγεί οριστικά, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ελληνας διεθνής θα είναι μέσα στις επόμενες ώρες και επίσημα παίκτης της Φούλαμ.

O 35χρονος είχε διαμηνύσει εξαρχής σε ανθρώπους του ΟΦΗ (Μαχλά, Αναστόπουλο) ότι προτεραιότητά του αποτελεί η μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που δε συμφωνούσε με ομάδα εκτός των συνόρων, θα ταξίδευε στο Ηράκλειο για να συνεχίσει την καριέρα του στον «Ομιλο».

Το σήριαλ της αναζήτησης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται και όπως όλα δείχνουν, μια νέα «περιπέτεια» αρχίζει για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Καραγκούνης, αν τελικά οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Αγγλία, έχοντας θητεία στο εξωτερικό από την Ιταλία (Ιντερ) και την Πορτογαλία (Μπενφίκα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ