Τετάρτη 14 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Μουσική
Μπλουζ - ροκ συναντήσεις
  • Με ήχους μπλουζ πλημμυρίζουν οι βραδιές, κάθε Τετάρτη του Μάρτη, στο «Αερικό» (Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή, τηλ. 3255.359), όπου πραγματοποιείται το «1ο Blues Meeting». Στη σκηνή του σήμερα (9.30μμ) θα φιλοξενηθούν τρεις σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής μπλουζ σκηνής, ο Ηλίας Ζάικος, ο Νίκος Ντουνούσης και ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
  • Στο «Χαφ Νοτ» (Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 9213.310) από την Παρασκευή ο λόγος ανήκει στο ηλεκτρικό μπλουζ από το Ντιτρόιτ. Η μπάντα του Harmonica Shah παρουσιάζει την κλασική γοητεία του μπλουζ σε όλο της το μεγαλείο. Με μια φυσαρμόνικα και μια ηλεκτρική κιθάρα ζωντανεύουν οι καθημερινές χαρές και λύπες, οι ήχοι των αντιανθρώπινων μεγαλουπόλεων.
  • Ελληνικό ροκ εν τη γενέσει του, στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13-15, τηλ. 3305.056), όπου σήμερα φιλοξενούνται τα συγκροτήματα που διακρίθηκαν στους προημιτελικούς του ροκ διαγωνισμού, που διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά η γνωστή μουσική σκηνή των Εξαρχείων. Θα παρουσιάσουν τραγούδια τους οι: Unholy Ritual, Rising Blast και Davidian.
  • Αύριο, στον ίδιο χώρο το ελληνόφωνο συγκρότημα «Λευκές Νύχτες», που κινείται μεταξύ σύγχρονης έντεχνης μουσικής και του σκληρού ροκ ήχου, παρουσιάζει την καινούρια του δουλιά «Σαν ηχώ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ