Τετάρτη 14 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέες πρεμιέρες

«Καληνύχτα» στο θέατρο «Αμόρε»
«Καληνύχτα» στο θέατρο «Αμόρε»
Πρεμιέρα, σήμερα, στον Εξώστη του «Αμόρε», με το έργο της Μαρίας Σκαφτούρα «Καληνύχτα» (Α' Βραβείο του διαγωνισμού θεατρικού έργου για νέους συγγραφείς που οργάνωσε το «Θέατρο του Νότου» σε συνεργασία με τη Γραμματεία Νέας Γενιάς). Μέσα στο θόρυβο του κόσμου, δύο πρόσωπα αφηγούνται μια ερωτική ιστορία που τελείωσε απότομα. Ξεκινώντας από το τέλος ψάχνουμε προς τα πίσω για τα ίχνη. Η παράσταση, με την υποστήριξη δύο ακόμη βουβών προσώπων και την ανάμειξη θεατρικών τεχνικών και τεχνικών βίντεο, προσπαθεί να διεισδύσει στην ψυχολογία των δύο προσώπων. Σκηνοθεσία Μαριλίτας Λαμπροπούλου, σκηνικά - κοστούμια Ειρήνης Σαριμούτσου. Βίντεο Αλέξανδρου Γραμματόπουλου. Παίζουν: Μυρτώ Αλικάκη, Κώστας Φαλελάκης. Βουβά πρόσωπα: Ρία Γκότση,Κώστας Καλλές.

  • Πρεμιέρα, σήμερα και στο θέατρο «Χώρα», με το «Ναι» της Μαργαρίτας Καραπάνου, σε σκηνοθεσία Αντζελας Μπρούσκου, σκηνικά Σωκράτη Σωκράτους, μουσική Νίκου Πατρελάκη. Παίζουν: Παρθενόπη Μπουζούρη,Αντζελα Μπρούσκου.
  • Το «Θέατρο των εθελοντών» παρουσιάζει το έργο του Εμμ. Ροΐδη «Το παράπονο τουνεκροθάπτου», στο «Λήδρα» (μέχρι 22 Μάρτη), σε διασκευή - σκηνοθεσία Κοσμά Κονδύλη, μουσική σύνθεση - ήχους Βαγγέλη Αυγέρη, σκηνογραφική επιμέλεια Λέας Κούση. Παίζουν: Γιάννης Κατσάμπας, Κοσμάς Κονδύλης, Τερέζα Λουίζου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ