Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»
Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των γονιών

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου με ανακοίνωση του απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλώντας τους να οργανώσουν την πάλη, ώστε να μη δοθεί ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους για τη λειτουργία του σχολείου, αλλά αντίθετα με αγώνα να διεκδικηθούν τα απαραίτητα.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «στο πολυδιαφημισμένο "νέο" σχολείο της αγοράς λείπουν ακόμα και τα στοιχειώδη για τη λειτουργία του». Περιγράφονται αναλυτικά τα προβλήματα και ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στους Συλλόγους Διδασκόντων, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων «να μη δεχτούν πλέον, κάτω από οποιαδήποτε πίεση, να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους για τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου.

Σε περίπτωση αδυναμίας λειτουργίας του σχολείου (έλλειψη θέρμανσης ή λειτουργικών δαπανών) προχωράμε, γονείς και εκπαιδευτικοί, με αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων, Ενώσεων και Συλλόγων Γονέων και του Συλλόγου μας "Ρόζα Ιμβριώτη", σε αγωνιστική διεκδίκηση με διάφορες μορφές (παραστάσεις, πορείες, κλείσιμο δρόμων, προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολείου). Καλούμε τις δημοτικές αρχές Βύρωνα, Καισαριανής και Αθηναίων να αναλάβουν το μερίδιο των ευθυνών που τους αναλογεί! Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλα τα παιδιά»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ