Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ
Αγωνιστική «ασπίδα» απέναντι στη νέα φοροληστεία

Στις 10 του Οκτώβρη η πανελλαδική κινητοποίηση με συγκεντρώσεις στις Εφορίες

Εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι, μικροί επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι ενώνουν και πάλι τα αγωνιστικά τους βήματα την ερχόμενη Τετάρτη, 10 του Οκτώβρη, μέρα Πανελλαδικής Κινητοποίησης ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή, με συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Εφορίες σε όλη τη χώρα, στις οποίες καλούν ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ.

«Καλούμαστε να πληρώσουμε φόρους που μας πνίγουν. Μας οδηγούν σε αδιέξοδο», τονίζεται στην κοινή τους ανακοίνωση, όπου επισημαίνεται: «την ίδια στιγμή, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές, οι μόνοι που συνεχίζουν να έχουν κέρδη και στην περίοδο της κρίσης, απολαμβάνουν τις φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις που τους έχουν εξασφαλίσει όλες οι κυβερνήσεις και διευρύνονται σήμερα στο όνομα της ανάκαμψης από την κρίση».

ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ τονίζουν: «η μοναδική διέξοδος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας και τη βελτίωση της θέσης μας, είναι η πάλη για την ανατροπή της πολιτικής των μονοπωλίων, με αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους, είναι ο άλλος δρόμος ανάπτυξης χωρίς μονοπώλια και εκμετάλλευση. Στην ενιαία και συντονισμένη επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, μονοπωλίων και όλων των υποστηριχτών του Ευρωμονόδρομου, απαντάμε με την οικοδόμηση της κοινωνικής συμμαχίας, με το κοινό πλαίσιο πάλης με το ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ.

Σε αυτόν το δρόμο καλούμε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να παραμερίσουν τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που έχουν μετατραπεί σε χειροκροτητές της κυβέρνησης και της ΕΕ. Καλούμε τα σωματεία, τις ομοσπονδίες και τις επιτροπές αγώνα σε αγωνιστικό ξεσηκωμό, για να αποκρούσουμε τη φορολογική επίθεση.

Καλούμε όλους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αυτοκινητιστές, συνταξιούχους να αντιδράσουν οργανωμένα μέσα από τα σωματεία και τις ενώσεις, να δώσουν μαζικό και μαχητικό "παρών", με συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις κατά τόπους Εφορίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ