Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης»

Σε ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη» τονίζει:

«Η "Δημοκρατική Συσπείρωση" καταδικάζει τη βάναυση επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και ξυλοδαρμούς, τις μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις σε βάρος των εργαζομένων στα Ναυπηγεία, όπως και την πολύωρη κράτησή τους στη ΓΑΔΑ χωρίς δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους δικηγόρους τους.

Ιδιαίτερα προκλητική είναι η δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, ο οποίος χαρακτήρισε τους εργαζόμενους που ζητούσαν τους απλήρωτους για μήνες μισθούς τους, ως "άκρα" που δεν έχουν "ούτε ιερό ούτε όσιο"!

Αυτή που δεν έχει πραγματικά "ιερό και όσιο" είναι η κυβέρνηση που ευθύνεται για το ξεπούλημα και την πλήρη συρρίκνωση των Ναυπηγείων, που ισοπεδώνει κυριολεκτικά το λαό στερώντας του ακόμη και τα στοιχειώδη αγαθά, που χτυπάει με λύσσα τους εργαζόμενους και τη νεολαία όταν αντιστέκονται.

Η ταύτιση των αγωνιζόμενων εργαζόμενων με τα εγκληματικά φασιστικά στοιχεία, τα οποία βγαίνουν από τα σπλάχνα του ίδιου σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που και η κυβέρνηση υπηρετεί, είναι χυδαία. Στοχεύει να συκοφαντήσει και να εμποδίσει τους εργαζόμενους να παλεύουν για τα δικαιώματά τους, εξωραΐζει την εγκληματική δράση των φασιστικών οργανώσεων, γι' αυτό και πρέπει να καταδικαστεί μαζικά και αποφασιστικά από το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ