Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χειροκροτήματα απ' όπου περνούσαν οι πορείες

Από την πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Motion Team

Από την πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
«Κανένας φόβος, καμιά υποταγή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή». Το σάλπισμα αντήχησε χτες βράδυ στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης μέσα από τις μαζικές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Αγαλμα Βενιζέλου (κέντρο), στο Δημαρχείο Παύλου Μελά (δυτικά), στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Παπαναστασίου (ανατολικά) και από τις πορείες που έγιναν στη συνέχεια.

Στη συγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου μίλησε ο Δ. Μαϊκίδης, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης. Στη συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Παπαναστασίου, οι διαδηλωτές από την Καλαμαριά έφτασαν με αυτοκινητοπομπή, που από τα μεγάφωνα καλούσε το λαό σε ξεσηκωμό. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η πορεία που ακολούθησε διάσχισε τους κεντρικούς δρόμους του Ε' Διαμερίσματος.

Στη συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Παύλου Μελά μίλησε ο Θ. Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η πορεία που ακολούθησε, διέσχισε τις εργατοσυνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης και κατέληξε έξω από το Δημαρχείου Ευόσμου - Κορδελιού. Σε πολλά σημεία της διαδρομής που ακολούθησαν οι τρεις πορείες, ο εργαζόμενος λαός υποδέχθηκε με χειροκροτήματα τους κομμουνιστές και όσους βρέθηκαν χτες στο πλευρό τους.


Από τη συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Παπαναστασίου
Από τη συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Παπαναστασίου

Στη Σταυρούπολη

Motion Team

Στη Σταυρούπολη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ