Πέμπτη 15 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΠ
Ας είναι καλά οι ισχυροί «φίλοι»!

Παπαγεωργίου Βασίλης

Στους ισχυρούς «φίλους» του στηρίχτηκε και στηρίζεται το κόμμα του Δ. Αβραμόπουλου και σε αυτούς θα στηρίζεται και στο μέλλον! Αυτό ομολόγησε η εκπρόσωπος του κόμματος Ελ. Βόζεμπεργκ κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης που είχε με τους δημοσιογράφους, επιχειρώντας ταυτόχρονα να πείσει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτή τη σχέση ή ότι δε δημιουργείται οποιαδήποτε εξάρτηση από τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα!

Απαντώντας σε ερώτηση σε ποιον ανήκε το ελικόπτερο με το οποίο ο Δ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο την Ηλεία, η Ελ. Βόζεμπεργκ ισχυρίστηκε ότι ήταν «μια ευγενική προσφορά της οικογένειας Λιβανού», την οποία, όπως είπε, ευχαρίστως τη δέχτηκε ο δήμαρχος και μάλιστα ευχήθηκε να συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον! Στην επόμενη ερώτηση αν αυτό δε σημαίνει κάποια εξάρτηση και διαπλοκή, υποστήριξε ότι «ο κ. Λιβανός έχει προσφέρει πολλά στον τόπο», δεν έχει σχέσεις με το δημόσιο χρήμα, ενώ αναρωτήθηκε αφελώς γιατί είναι κακό ένας μεγαλοεπιχειρηματίας να έχει επαφές με τον αρχηγό ενός κόμματος!

Κατά τα λοιπά, η εκπρόσωπος διέψευσε ως «αστείες» τις πληροφορίες που έφεραν τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κ. Τριανταφύλλου να έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντά του την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Κ. Τριανταφύλλου επέστρεψε την Τρίτη στα γραφεία του κόμματος στη Βασ. Κωνσταντίνου, αφού προηγήθηκε επικοινωνία με τον Δ. Αβραμόπουλο. Ο πρόεδρος του ΚΕΠ δε θα επιθυμούσε σε καμία περίπτωση μία τέτοια εξέλιξη, καθώς θεωρεί ότι θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στο επικοινωνιακό προφίλ του νεοϊδρυθέντος κόμματος. Επιπλέον, η Ε. Βόζεμπεργκ διαβεβαίωσε ότι το «δεξί χέρι» του δημάρχου έχει σταματήσει να μισθοδοτείται από το Δήμο Αθηναίων.

Οσον αφορά την οργανωτική συγκρότηση του κόμματος ανέφερε ότι προχωρά «μέρα με τη μέρα» και στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί περιοδείες του Δ. Αβραμόπουλου στην επαρχία. Πάντως, ο δήμαρχος δε φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να αφήσει τον κορβανά του δήμου και να παραιτηθεί πριν τη λήξη της θητείας του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ