Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συνεχίζονται οι εκλογές για νέα διοίκηση

«Το σωματείο μας ήταν και είναι ο οργανωτής των αγώνων μας. Εργαλείο μας. Με αυτούς τους αγώνες και με αυτό το σωματείο που είναι πιστό στα συμφέροντά μας, υπερασπιζόμαστε τις κατακτήσεις μας παρά τη μεγάλη ανεργία. Οχι, δε θα πάμε για δουλειά με 20 και 30 ευρώ. Τώρα που θέλουν να μας τα πάρουν όλα πίσω, χρειάζεται να είναι ακόμα πιο μαζικό, πιο δυνατό και η δύναμή του είμαστε εμείς. Ολοι οι συνάδελφοι πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν».

Αυτές ήταν οι φράσεις του Γεράσιμου, ο οποίος χτες το πρωί μαζί με δεκάδες ακόμα μεταλλεργάτες περίμενε στην ουρά που είχε σχηματιστεί μπροστά στο παράρτημα του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη για να ψηφίσει. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο θα είναι σε εξέλιξη ως τις αρχές του Δεκέμβρη.

Οι κάλπες από σήμερα Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή, θα βρίσκονται στο δημαρχείο Κερατσινίου. Στις 23 και 24 Νοέμβρη στο χώρο της Μηχανικής Καλλιέργειας, ενώ 30 Νοέμβρη, 1 και 2 Δεκέμβρη οι κάλπες θα βρίσκονται στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ