Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν είναι μονόδρομος

Χαιρετίζοντας εκ μέρους του ΚΚΕ το συνέδριο, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, σημείωσε:

«

Η μόνη πρόταση που μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να εξαθλιώσει το λαό, αλλά αντίθετα να τον κάνει κυρίαρχο και αφέντη στον τόπο του, αλλά και ιδιοκτήτη του παραγόμενου πλούτου, είναι η πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, για μονομερή διαγραφή όλου του χρέους, έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής.

Εμείς απευθυνόμαστε στους συνέδρους και μέσα απ' αυτούς σ' όλη την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για να τονίσουμε, για άλλη μια φορά, ότι η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν είναι μονόδρομος. Οι λαοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το δικό τους δρόμο ανάπτυξης. Μπορούν να χτίσουν μια άλλη οικονομία, μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους.

Καλούμε όλους τους αντιπροσώπους του Συνεδρίου του ΕΚΘ, τα σωματεία, κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη ξεχωριστά. Να μην αφήσουν να πάει ούτε ώρα χαμένη!

Η εργατική τάξη της χώρας μας, τα λαϊκά στρώματα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν την επίθεση, να παρεμποδίσουν, να καθυστερήσουν, να ματαιώσουν προσωρινά και στην πορεία να ανατρέψουν συνολικά την αντιλαϊκή βαρβαρότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ