Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ

Το Σάββατο 8/12, στις 6 μ.μ., στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ το Σάββατο 8/12, στις 18.30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αφιέρωμα στα 60 χρόνια από την εκτέλεση των Νίκου Μπελογιάννη, Ηλία Αργυριάδη, Νίκου Καλούμενου, Δημήτρη Μπάτση.

Η σκηνοθεσία είναι του Β. Σεϊμένη. Από τη μεικτή ορχήστρα ΚΚΕ - ΚΝΕ θα παρουσιαστούν έργα του Θ. Μικρούτσικου: «Καντάτα για τη Μακρόνησο», σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου και Σπουδή σε ποιήματα του Βλαδίμηρου Μαγιακόφσκι. Θα τραγουδήσουν ο Σωτήρης Μπαλλάς, η Ειρήνη Σαββίδου και η Ανθή Τατσιούλη.

Αλλες εκδηλώσεις
  • Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Σάββατο, 1 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο», η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος.
  • Από τη ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ, εκδήλωση την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Θα μιλήσει, ο Τάσος Βλισίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση από τη ΝΕ Φθιώτιδας, στη Λαμία, την Τετάρτη 5/12, στις 18.30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (πλ. Διάκου).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ