Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ θα απολογηθούν τη Δευτέρα το πρωί, έξι από τους 15 νεαρούς συλληφθέντες στο κέντρο της Αθήνας, στις συγκεντρώσεις που έγιναν με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου Αλ. Γρηγορόπουλου από αστυνομικούς στα Εξάρχεια, το 2008.

Χτες, ασκήθηκαν σε βάρος τους από τον εισαγγελέα διώξεις για έκρηξη, βαριές σωματικές βλάβες σε αστυνομικούς και διατάραξη κοινής ειρήνης με βάση τις διατάξεις του γνωστού κουκουλονόμου, κατά περίπτωση. Στους έξι ασκήθηκε και δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής. Κάποιοι από τους νεαρούς παραπονιούνταν για πόνους στα πλευρά...

Τρεις ανήλικοι, παραπέμφθηκαν σε εισαγγελέα ανηλίκων και αφέθηκαν ελεύθεροι και άλλοι τρεις παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο για πλημμελήματα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ μέχρι αργά χτες το βράδυ οι έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι τέσσερις ένοπλοι που καταδιώκονται από τις 3 χτες τα ξημερώματα, μετά από ληστεία και ανταλλαγή πυροβολισμών στη Ν. Ερυθραία. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τέσσερις ένοπλοι μπήκαν σε σπίτι βιοτέχνη στην οδό Παπαναστασίου 41 απ' όπου πήραν μία τσάντα με μικρό χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς και αφού κατάφεραν να ξεφύγουν, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου και μπήκαν στην Εθνική Οδό προς το Κρυονέρι. Εκεί υπήρξε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αλλά για δεύτερη φορά, οι δράστες διέφυγαν. Λίγη ώρα αργότερα έριξαν το αυτοκίνητο στο τέρμα της Λ. Κρυονερίου και εξαφανίστηκαν.

ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ενός πρώην υπουργού καταστράφηκαν ολοσχερώς στις 4 χτες τα ξημερώματα στην Κηφισιά.

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σε βάρος αγνώστου, ο οποίος την 23/11/2012, εξαπάτησε, μέσω διαδικτύου, 41χρονο και του απέσπασε χρηματικό ποσό 1.640 ευρώ, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ