Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συγκέντρωση σήμερα ενάντια στις απολύσεις

Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί

Συγκέντρωση οργανώνει σήμερα στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, καταγγέλλοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα και απαιτώντας την άμεση απόσυρσή της.

Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σημειώνει ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στείλει στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους των Δήμων, να τσακίσει τη μόνιμη και σταθερή δουλειά (...) Δεν μετακινούν πλεονάζον προσωπικό όπως θέλουν να πείσουν! Απολύουν μαζικά εργαζόμενους. Οι συνάδελφοι αορίστου χρόνου είναι απλά η πρώτη φουρνιά! (...) Το να προβάλουν σήμερα συνδικαλιστικές δυνάμεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ και Δήμαρχοι, ως δήθεν αντιπρόταση, την καταγραφή και την αξιολόγηση των εργαζομένων στους Δήμους είναι σαν να χύνουν νερό στο μύλο της Κυβέρνησης, ότι τάχα, κάνει μετακινήσεις!»

Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους «ακόμη πιο αποφασιστικά, να συνεχίσουμε, τους αγώνες, ενάντια στις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων υπηρεσιών, το χαράτσωμα του λαού. Με οργανωμένη ταξική ανυπακοή να μην περάσουν Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και οι απολύσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ