Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανυποχώρητη μάχη για υπερκάλυψη του πλάνου

Στόχος μέχρι τις 27/12 να έχει πιαστεί ο στόχος

Με την Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη να βρίσκεται στην τελική ευθεία, η ΝΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ έχει ήδη καλύψει κατά 88,50% το πλάνο της και συνεχίζει για την υπερκάλυψη.

Ο Παναγιώτης Ζαχαρής, μέλος του Γραφείου της ΝΟ, τονίζει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε η έγκαιρη προετοιμασία, πολύ πριν την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης. Οπως τονίζει, οι φίλοι και οπαδοί είναι μια μεγάλη εφεδρεία για το Κόμμα, που πρέπει να αξιοποιείται συνεχώς με έγνοια για το πώς θα τίθεται σε δράση δίπλα στις κομματικές δυνάμεις.

Μέχρι και την περασμένη Πέμπτη οι κομματικές δυνάμεις της ΝΟ Βιομηχανίας είχαν απευθυνθεί σε περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους, που ενίσχυσαν οικονομικά το ΚΚΕ. «Φαίνεται ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι σημαντική παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ανεργία, φόβος απώλειας της δουλειάς με ενδεχόμενο κλείσιμο της επιχείρησης, μειώσεις μισθών, ακρίβεια και τόσα άλλα που κάνουν κόλαση τη ζωή τους», τονίζει ο Π. Ζαχαρής, και συμπληρώνει: «Εχουμε και περιπτώσεις ανέργων που ενισχύουν με ένα συμβολικό ποσό απ' το πενιχρό επίδομα ανεργίας, ένα κομμάτι ανέργων που χρεώσαμε κουπόνια να διακινήσουν στον κύκλο τους».

Η Οικονομική Εξόρμηση ήταν και παραμένει θέμα καθημερινού ελέγχου για τη ΝΟ Βιομηχανίας, ενώ ιδιαίτερη είναι η συμβολή των στελεχών της Οργάνωσης. Για την από εδώ και πέρα πορεία και τους στόχους που μπαίνουν, ο Π. Ζαχαρής είπε στο «Ριζοσπάστη»: «Εχουμε βάλει στόχο στις 27/12 να καλύψουμε το 100% του πλάνου. Πήραμε όλα τα μέτρα ώστε να μη μείνει ΚΟΒ που να μην έχει καλύψει το πλάνο της με το κλείσιμο της τελευταίας μέρας. Να μη μείνει ούτε ένα κομματικό μέλος που να μην έχει τακτοποιήσει και την τελευταία του συνδρομή, να μην έχει απευθυνθεί με το κουπόνι για την ενίσχυση του Κόμματος.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο στόχος μας θα πιαστεί και θα παλέψουμε να φτάσουμε πολύ πιο πάνω απ' το 100% του πλάνου. Να δώσουμε και έτσι μια απάντηση στις συκοφαντικές επιθέσεις και προβοκάτσιες των οικονομικών και πολιτικών κέντρων γύρω απ' τα οικονομικά του Κόμματος, για την ανυποχώρητη στάση του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ δε θα γίνει κρατικοδίαιτο κόμμα ούτε θα νερώσει το κρασί του. Δε θα δεχτεί καμιά παρέμβαση στη λειτουργία του, ούτε κανέναν έλεγχο στα οικονομικά του, στις σχέσεις του με τα μέλη του, τους φίλους και οπαδούς του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ