Παρασκευή 11 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«FULGOR»
Μειώσεις μισθών 16%

Σε Γενική Συνέλευση προχωρούν την Κυριακή οι εργαζόμενοι για να εξετάσουν την αντίδρασή τους στις αποφάσεις της εταιρείας

Σε μείωση μισθών της τάξης του 16% ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η εργοδοσία του ομίλου Στασινόπουλου στους εργαζόμενους της «FULGOR» (κατασκευάζει καλώδια) με την αιτιολογία της μείωσης παραγγελιών. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα αντιδράσουν στις εργοδοτικές μεθοδεύσεις και μεθαύριο Κυριακή θα προχωρήσουν σε Γενική Συνέλευση, όπου και θα εξετάσουν την απάντησή τους στην εργοδοσία. Η Συνέλευση θα γίνει στις 9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Να σημειωθεί ότι ο κύκλος εργασιών του Ομίλου «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ» (όπου ανήκει και η «FULGOR») τους πρώτους εννέα μήνες του 2012 ανήλθε σε 331 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 9% έναντι του 2011 (305 εκατ. ευρώ). Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβρη η ίδια η εταιρεία, οι πωλήσεις εκτός Ελλάδος αυξήθηκαν κατά 22% και αποτελούν το 77% του ενοποιημένου κύκλου εργασιών, ενώ οι πωλήσεις στην εγχώρια αγορά μειώθηκαν κατά 21% έναντι του 2011. Επιπρόσθετα, στην παραγωγική μονάδα της «FULGOR» στην Κόρινθο υλοποιείται επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 35 εκατ. ευρώ για παραγωγή υποβρυχίων καλωδίων υψηλής τάσης, καθώς και σημαντικά βελτιωτικά προγράμματα στον υπόλοιπο εξοπλισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ