Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Σε τρία σημεία οι κινητοποιήσεις

Σε δύο νέα σημεία στην Πελοπόννησο -στον κόμβο της Βιομηχανικής Ζώνης, στον εθνικό δρόμο Πάτρας - Πύργου και στη διασταύρωση για Καρυές Λακωνίας, στον εθνικό δρόμο Τρίπολης - Σπάρτης- μικρομεσαίοι αγρότες έχουν βγει από χτες το πρωί με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτικής της συγκυβέρνησης που ουσιαστικά τους εξοβελίζει από τα χωράφια τους.

Την ίδια στιγμή, αμετακίνητοι στις θέσεις τους με περισσότερες δυνάμεις από χθες παραμένουν για τέταρτη μέρα μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αργολίδας και της Αρκαδίας που έχουν παρατάξει τρακτέρ, αγροτικά αυτοκίνητα και μηχανήματα στον κόμβο στο Ανυφί, στο δρόμο των Αρχαιοτήτων (επαρχιακός δρόμος Ναυπλίου - Μυκήνες).

Στο μεταξύ, σε σύσκεψη αγροτών στη Μεσσηνία προχτές το βράδυ, με τη συμμετοχή των Αγροτικών Συλλόγων Χανδρινού και Γαργαλιάνων, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Σουληνάρι για αύριο, Κυριακή 3 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί. Για το λόγο αυτό από χθες το πρωί έχουν ξεκινήσει περιοδείες και συσκέψεις σε χωριά ενόψει της κινητοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ