Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΒΕ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πρωτοβουλίες ενάντια στη φοροληστεία

Στον αγώνα εναντίον της φορολογικής πολιτικής που «γονατίζει» τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες, έμπορους συμμετέχει δυναμικά και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσογείων Αττικής, η διοίκηση της οποίας συζήτησε πρόσφατα για τη συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 20 του Φλεβάρη με κύριο αίτημα «κάτω οι φόροι και τα χαράτσια», αλλά και για τις δικές της, τοπικές αγωνιστικές πρωτοβουλίες, στις οποίες και καλεί: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία της Παλλήνης την Τετάρτη 13 του Φλεβάρη, στις 9.30 το πρωί, και τη Δευτέρα 18 του Φλεβάρη, στις 9.30 το πρωί, στην Εφορία του Κορωπίου, με τα συγκεκριμένα αιτήματα.

Η Ομοσπονδία, που συμμετείχε και στη χτεσινή παράσταση διαμαρτυρίας της ΟΒΣΑ στο υπουργείο Οικονομικών, τοποθετείται ενάντια στην «προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων από πλευράς της τρικομματικής κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων, των ΕΒΕ, των αγροτών κλπ», ενώ συμπαραστέκεται και στους ιδιοκτήτες ταξί που διώκονται για τις κινητοποιήσεις τους.

Σχετικά με ειδικά ζητήματα της περιοχής: διαμαρτύρεται για το αποπροσανατολιστικό μέτρο της ανάρτησης πινακίδας για μη πληρωμή εάν δεν εκδοθεί απόδειξη. Θα συνεχίσει παρεμβάσεις για την αστικοποίηση της λεωφορειακής γραμμής προς όλους τους προορισμούς της Ανατ. Αττικής. Αντιτίθεται στην προσπάθεια εξοστρακισμού των εκπροσώπων των ΕΒΕ από τις επιτροπές του ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ