Πέμπτη 28 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συσκέψεις για το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά

Τρεις συσκέψεις με θέμα: «Διώχνουμε τους φασίστες από τα σχολεία μας - Πολεμάμε το σύστημα που τους γέννησε», διοργανώνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι Μαθητικές Οργανώσεις Πάτρας της ΚΝΕ.

Οπως σημειώνουν οι Οργανώσεις στο κείμενο της πρόσκλησης: «Η καλύτερη απάντηση για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι η αποκάλυψη και η απομόνωσή τους. Η Χρυσή Αυγή δείχνει σαν ένοχο το διπλανό σου, που έχει άλλο χρώμα για να μη στραφείς ενάντια στους εκμεταλλευτές σου, στο σύστημα και τα κόμματά τους. Απομόνωσε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής! Ανάτρεψε το σύστημα που τους γέννησε»!

Οι συσκέψεις θα γίνουν:

  • Το Σάββατο 2 Μάρτη, για τις Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης περιοχών Μαρούδα και Λάγγουρα, στις 6 μ.μ., στα Γραφεία του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34, Ταμπάχανα - λεωφορείο 1).
  • Την Κυριακή 3 Μάρτη, για τις Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Κέντρου, Αγίας Σοφίας και Αγυιάς, στις 6.30 μ.μ., επίσης στα Γραφεία του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 3 Μάρτη, για τις Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Προσφυγικών, στις 6 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Πάτρας (Φωκαίας 26, Πλ. Ελευθερίας - λεωφορείο 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ