Πέμπτη 7 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Διαδηλώνουν σήμερα για δουλειά με δικαιώματα

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις σήμερα από το πρωί, ως το μεσημέρι, έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγική Βιομηχανία για δουλειά με δικαιώματα, την καταβολή των δεδουλευμένων τους, την ουσιαστική προστασία των ανέργων την πλήρη λειτουργία των ναυπηγείων.

Τα σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης καλούν σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Εργασίας, απαιτώντας να «παρθούν μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους τώρα», με βάση το διεκδικητικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει.

Στις 9.30 το πρωί, οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θα συγκεντρωθούν στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Κατεχάκη». Από εκεί θα κάνουν πορεία στο υπουργείο Αμυνας, απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα κορυφωθούν με τη συγκέντρωση στις 12.30 το μεσημέρι στο υπουργείο Ανάπτυξης που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Ναυπηγικής Βιομηχανίας, στην οποία, εκτός από τους εργαζόμενους της Ζώνης και του ναυπηγείου Σκαραμαγκά θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ