Τρίτη 12 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΓΕ
Ξεκίνησαν οι αρχαιρεσίες

Ξεκίνησαν χτες και ολοκληρώνονται αύριο οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων της ΦΑΓΕ. Χτες, ψήφισαν οι εργαζόμενοι από το εργοστάσιο του Αμύνταιου, οι οποίοι για πρώτη φορά συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες, ενώ αύριο ψηφίζουν οι εργαζόμενοι του κεντρικού εργοστασίου στην Αθήνα.

Στο τιμόνι του Σωματείου βρίσκονται οι ταξικές δυνάμεις με το συνδυασμό της «Εργατοϋπαλληλικής Ενότητας». Σε αυτές τις εκλογές θα «κατέβει» ένας ακόμη συνδυασμός, με την επωνυμία «Ανεξάρτητο Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΓΕ».

«Ολοι οι εργαζόμενοι της ΦΑΓΕ να δώσουν δύναμη με την εγγραφή τους, αλλά το σημαντικότερο να συμμετέχουν στη ζωή και στη δράση του Σωματείου, δηλαδή να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις, να αποφασίζουν όλο και περισσότεροι εργάτες για το μέλλον τους», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου ενόψει των εκλογών.

Και τονίζεται: «Από τους αγώνες που κάναμε το προηγούμενο διάστημα, όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε πιο έμπειροι, πιο δυνατοί. Καταφέραμε να οργανωθούμε πιο γερά, αρκετοί συνάδελφοι ξεπέρασαν τους φόβους και τους δισταγμούς τους κι πάλεψαν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ