Πέμπτη 28 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Πέμπτη

Η ΟΒ Τουρκικών και Σλαβικών Σπουδών, στις 2 μ.μ., με θέμα «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή». Ομιλητής Νίκος Ζαχαρόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ.

Η ΤΟ Φιλοσοφικής ΑΠΘ, βιβλιοπαρουσίαση του έργου του Α. Σ. Μακάρενκο «Παιδαγωγικό Ποίημα», στον Πύργο του Παιδαγωγικού. Ομιλητής ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η ίδια οργάνωση, το απόγευμα στις 6 μ.μ., με θέμα «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Ομιλητής ο Παναγιώτης Γεωργάκας, ψυχίατρος, διευθυντής του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» ΨΝΘ.

Αύριο, Παρασκευή

Οι ΟΒ Φυσικού, στη 1 μ.μ., με θέμα «Ο σύγχρονος μύθος της δημιουργίας του σύμπαντος». Ομιλητής Κώστας Αλυσσανδράκης, φυσικός, Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Η ΟΒ Κοινωνικής Εργασίας και Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας, με θέμα «Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή, τα ναρκωτικά είναι στο μυαλό καταστολή». Ομιλητής Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΣΔΟ ΤΕΙ Πάτρας, με θέμα τις Θέσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Φίλιππο Ακαρέπη, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ