Παρασκευή 29 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΠΑΙΔΕΙΑ
Μετ' εμποδίων η μεταφορά μαθητών

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Θέρμη

Phasma

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στη Θέρμη
Παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν χτες το πρωί μαθητές σχολείων του Δήμου Θέρμης μαζί με τους γονείς τους, με αίτημα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη διακοπή των μαθητικών δρομολογίων. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έμειναν κλειστά τα περισσότερα από τα 15 σχολικά συγκροτήματα της Θέρμης, των Βασιλικών και της Μίκρας.

Ο Σύνδεσμος Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας - Θράκης από την προηγούμενη εβδομάδα έχει σταματήσει τη μεταφορά των μαθητών σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης διεκδικώντας να πληρωθεί χωρίς παραπέρα μειώσεις τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται και την υπογραφή συμβάσεων για το τρέχον σχολικό έτος. Το απόγευμα, μέσα από γενική συνέλευση, οι λεωφορειούχοι θα αποφάσιζαν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ή αν θα αποδεχθούν την πληρωμή των οφειλομένων με μειώσεις.

Στο μεταξύ με διακοπή απειλείται και η μεταφορά μαθητών στην Ανατολική Αττική από 31 Μάρτη, καθώς οι μεταφορείς διεκδικούν επίσης τα δεδουλευμένα τους που δεν τους έχουν αποδοθεί για ολόκληρο το 2012.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ