Παρασκευή 14 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν

Σε Γενικές Συνελεύσεις προχωρούν σήμερα και αύριο

Αποφασισμένος να μαζικοποιήσει τον αγώνα του είναι ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών, ο οποίος σήμερα, θα πραγματοποιήσει την Γενική Συνέλευσή του, στις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Ο Σύλλογος καλεί τους σπουδαστές να εναντιωθούν σε όσους θέλουν τη νεολαία αμόρφωτη και συνεχώς καταρτιζόμενη, απασχολήσιμη, εργασιακά περιπλανώμενη, χωρίς δικαιώματα και τονίζει ότι «δεν είναι ώρα ούτε για απογοητεύσεις, ούτε για υποταγή, αλλά ώρα για ενότητα και αγώνα» και επισημαίνει ότι «μια χούφτα σχολάρχες πλουτίζουν, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη μας για μόρφωση, ο κρατικός έλεγχος είναι ανύπαρκτος για τα διαρκώς αυξανόμενα δίδακτρα, τους ανεπαρκείς καθηγητές και τα ελλιπή προγράμματα σπουδών».

«Δε θα φιμωθεί η φωνή μας»

Επίσης, ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημόσιων ΙΕΚ, παλεύοντας για την ουσιαστική αναβάθμιση της επαγγελματικής μόρφωσης - κατάρτισης, καλεί όλους τους σπουδαστές να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει αύριο, Σάββατο, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (πλ. Κάνιγγος 1).

Οπως υπογραμμίζει ο Σύλλογος των Δημοσίων ΙΕΚ, σκοπός της Γενικής Συνέλευσης είναι να ληφθούν αποφάσεις για την ουσιαστικότερη δράση για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές των δημόσιων ΙΕΚ, αλλά και για τις εκλογές που θα γίνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ