Τρίτη 16 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κατέληξε ο 50χρονος άνεργος που αυτοπυρπολήθηκε

Εχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή ο 50χρονος που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί του Σαββάτου μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και οδηγών στη διασταύρωση των οδών Αναπαύσεως και λεωφ. Πεντέλης στα Βριλήσσια.

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν άνεργος εδώ και τρία χρόνια, έφερε περίπου 80% εγκαύματα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10.30 το πρωί του Σαββάτου. Οι περαστικοί, σοκαρισμένοι από το θέαμα, κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

  • Βουτιά στο κενό πραγματοποίησε το μεσημέρι ένας άνδρας από την ταράτσα του πρώτου κτιρίου του νοσοκομείου του Ηρακλείου. Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι 45-50 ετών και είναι άγνωστο αν ήταν ασθενής ή επισκέπτης στο νοσοκομείο. Ο άνδρας φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου και πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, βρέθηκε στο κενό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ