Παρασκευή 19 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Πετυχημένα τουρνουά ποδοσφαίρου

Στιγμιότυπο από τη διοργάνωση στη Λάρισα
Στιγμιότυπο από τη διοργάνωση στη Λάρισα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 - 14 Απρίλη το τουρνουά ποδοσφαίρου που οργάνωσε το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Λάρισας (ΣΑΣΛ), στέλνοντας μήνυμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - όχι στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού». Συμμετείχαν μαθητές από γυμνάσια, λύκεια και ΕΠΑΛ της Λάρισας και στον τελικό η ομάδα μαθητών από τα 1ο,2ο και4ο ΕΠΑΛ κέρδισε, με σκορ 8 - 6 την ομάδα μαθητών από το 2ο ΓΕΛ.

Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία του ΣΑΣΛ, αφού επισημαίνει πως «είναι τραγικό ότι λίγες μέρες μετά το τουρνουά ένα 7χρονο παιδί στην Αθήνα έχασε τη ζωή του σε γήπεδο ποδοσφαίρου, ακριβώς επειδή σήμερα οι αθλητικοί χώροι, ουσιαστικά, είναι στα χέρια επιχειρηματιών και το κράτος δεν μας παρέχει ασφαλείς αθλητικούς χώρους με ιατρική κάλυψη», σημειώνει ότι το ΣΑΣΛ θα συνεχίσει διεκδικητικά, μαχητικά να παλεύει για δημόσιο δωρεάν αθλητισμό που είναι δικαίωμα όλων των μαθητών και του λαού.

Επίσης, αύριο Σάββατο ολοκληρώνεται στην Αθήνα και το αντίστοιχο τουρνουά ποδοσφαίρου που οργάνωσαν τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά. Σε αυτό συμμετείχαν περισσότερες από 100 ομάδες από σχολεία της Αττικής. Αύριο θα αναμετρηθούν οι νικητές των ομίλων, στο δημοτικό γήπεδο Ν. Ιωνίας (οδός Π. Ιωακείμ, δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ), από τις 10 το πρωί. Στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει η εκδήλωση απονομής βραβείων, με χαιρετισμούς από εκπροσώπους των Συντονιστικών και του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ