Τρίτη 23 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Για μια Αθήνα παραδομένη στο κεφάλαιο

Πιστή στο όραμά της για μια Αθήνα παραδομένη στο μεγάλο κεφάλαιο, μεγαλοξενοδόχους και μεγαλεμπόρους, η δημοτική αρχή της πρωτεύουσας ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνει σήμερα (μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου) το Travel Trade Athens 2013. Σκοπός, η «τουριστική προβολή της Αθήνας και η προώθηση της πόλης ως αυτόνομου ταξιδιωτικού προορισμού».

Επισήμως, «80 διεθνείς τουριστικοί παράγοντες κάθονται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους 100 ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και αναλύουν τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά τουρισμού και συνεδρίων». Παρίστανται εκπρόσωποι φορέων όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τουρισμού Νεότητας (WYSE), η Διεθνής Ενωση Διοργανωτών Συνεδρίων (MPI), ο Διεθνής Σύνδεσμος Τουρισμού Gay & Lesbian (IGLTA), πραγματοποιούνται συναντήσεις μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων.

Ολη αυτή η έγνοια τους γύρω από μεγαλολεφτάδες και τουριστικά πακέτα του εξωτερικού σε μια πόλη - βιτρίνα, με εξοβελισμένο από το κέντρο τον λαϊκό παράγοντα, ενώ τα πλατιά λαϊκά στρώματα της πρωτεύουσας όχι διακοπές δεν μπορούν να προγραμματίσουν, αλλά δυσκολεύονται να βγάλουν το μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ