Πέμπτη 2 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις στη Ν. Φιλαδέλφεια

Συλλήψεις πέντε ατόμων από τα οποία άλλα κατηγορούνται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και συνέργεια σε ληστείες και άλλα για εμπλοκή σε ληστείες, ανακοίνωσε χτες η Αστυνομία. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο από τους συλληφθέντες 23 και 22 χρόνων, είχαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, όπως και για απλή συνέργεια σε ληστεία τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας. Επίσης, γενετικό τους υλικό ταυτίστηκε ή εμπεριέχεται σε γενετικούς τύπους που προσδιορίστηκαν σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε χώρους που η Αστυνομία θεωρεί κρησφύγετα, αλλά και σε αντικείμενα ή οχήματα που κατασχέθηκαν μετά τη ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης.

Γενετικό υλικό του τρίτου συλληφθέντα, 31 χρόνων, ταυτίζεται με DNA κηλίδων αίματος σε ληστεία στη Φλώρινα και σε ακουστικά κινητού σε ληστεία στον Πυργετό Λάρισας. Γενετικός τύπους του τέταρτου 30χρονου συλληφθέντα εμπεριέχεται σε γενετικό τύπο που βρέθηκε σε βαριοπούλα σε ληστεία στον Πυργετό. Ο τέταρτος συλληφθείς είχε πιαστεί το 2011. Οι τρείς τελευταίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ και οι πέντε για αντίσταση κατά της αρχής.

Στην απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι δεν απάντησαν σε καμιά ερώτηση του ανακριτή και αρνήθηκαν να μπουν στην ουσία της υπόθεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ