Παρασκευή 24 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Σ. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 23/5 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Κινητοποιήσεις σε πολλές πόλεις

Λάρισα
Λάρισα
Πολύμορφες κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των ΣΣΕ πραγματοποιήθηκαν χτες το απόγευμα σε πολλές πόλεις της χώρας.

Με ανακοινώσεις, μικροφωνικές με τραγούδια και συνθήματα, πικέτες, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι όργωσαν χτες το απόγευμα στις γειτονιές στις πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, για να φτάσει παντού το κάλεσμα της συστράτευσης στον αγώνα για να μην περάσουν τα σχέδια κατάργησης των ΣΣΕ. Στη Λάρισα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία προχτές και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ στο Βόλο οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι ταξικές δυνάμεις στην πλατεία Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του τοπικού Συνδέσμου Βιομηχάνων.

Μαζική ήταν η συγκέντρωση και η πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στην κινητοποίηση ξεχώρισε η συγκροτημένη παρουσία των εργαζομένων με το παράρτημα του σωματείου τους από την επιχείρηση «Καρφούρ», το μπλοκ των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών και οι εργαζόμενοι με το Σωματείο Πετρελαιοειδών. Μαζική ήταν και η κινητοποίηση στα Χανιά. Νέες παρουσίες συνταξιούχων και νεολαίων «μέτρησαν» χτες οι ταξικές δυνάμεις στη Ρόδο στην πικετοφορία που πραγματοποίησαν το απόγευμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συγκεντρώσεις, πορείες και πικετοφορίες πραγματοποιήθηκαν σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, σε νησιά και πολλές ακόμα περιοχές της χώρας.

Πάτρα
Πάτρα
Κάλεσμα σε αγώνα για να μη δουλεύει κανείς χωρίς Σύμβαση και δικαιώματα απηύθυναν και όσοι πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις που έγιναν σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών σε Μακεδονία και Θράκη, αλλά και σε πόλεις της Ηπείρου.


Ρόδος
Ρόδος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ