Τετάρτη 5 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Tα βλέμματα στο Βόλο

Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, συνεχίζονται σήμερα τα play offs στη Football League. Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τη συμπολίτισσά του Νίκη, με στόχο το «δύο στα δύο» για να διατηρήσει τα κεκτημένα ή (αν τον ευνοήσει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα) και να τα διευρύνει. Σ' αυτήν την περίπτωση θα καταστεί το απόλυτο φαβορί για την εξασφάλιση της πρωτιάς, η οποία δίνει το εναπομείναν εισιτήριο ανόδου στη Super League. Από την πλευρά της η Νίκη, θέλει - στο «σπίτι» του άσπονδου φίλου της - να μη χάσει, γιατί τότε θα απολέσει πολύτιμο έδαφος, που μάλλον δεν αναπληρώνεται.

Στο Αγρίνιο, όπου θα γίνει η έτερη αναμέτρηση, κανένας από τους Παναιτωλικό και Ηρακλή δεν έχει περιθώρια νέας... γκέλας. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα (εντός έδρας) από τον Ολυμπιακό Βόλου και οι γηπεδούχοι άφησαν δύο βαθμούς στο γήπεδο της Νίκης. Είτε λοιπόν η ισοπαλία (και για τους δύο), είτε η ήττα (για τον χαμένο) - πολύ περισσότερο αν κερδίσουν οι «ερυθρόλευκοι» - θα σημαίνουν υπολογίσιμη απομάκρυνση από το στόχο της πρωτιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (20.00, OTE TV): Παναιτωλικός - Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός Βόλου 4, Παναιτωλικός 2, Νίκη Βόλου - Ηρακλής 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ