Τρίτη 11 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΑΤΕΜΑΤΑ

ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ: «Σταθερά θετική πορεία καταγράφει η Ελλάδα, σύμφωνα με τους σύνθετους δείκτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: «Με την έως σήμερα γνωστή πολιτική, φως στην άκρη του τούνελ δεν φαίνεται (...) Η απασχόληση δεν θα επανέλθει στα επίπεδα του 2008 πριν περάσουν 20-21 έτη (...) Οι θέσεις που καταστράφηκαν σε μια 4ετία, θα ανακτηθούν σε μια 20ετία. Κι αυτό, ωστόσο, είναι δύσκολο σήμερα» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ 'ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ' ΑΛΛΟ: «Την τακτική της ακραίας πόλωσης επιλέγει ο Αντ. Σαμαράς (...) κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι φταίει για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα (...) Απάντησε ο Αλ. Τσίπρας (...) Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό "κοινοβουλευτικό λιποτάκτη"» (στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ).

ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ: «Δυστυχώς η Ελλάδα δεν διαθέτει "πλατεία Ταξίμ" (...) Ούτε ένας στους δρόμους. Καμία νύξη (...) για μια σαρκαστική διαδήλωση (...) με αφορμή την επίσημη ομολογία για το εγκληματικό "λάθος" και την τοξικότητα του "σωτήριου" Προγράμματος. Ούτε μια λεκτική μολότοφ εναντίον αυτουργών και διεκπεραιωτών ούτε μια σπασμένη πρόσοψη - από λεκτικό πετροβόλημα - στο εξοργιστικό μηντιακό ενδιαίτημα» (στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ: «Υπάρχει ένας κίνδυνος. Η φιλευσπλαχνία να υποκαταστήσει τα πολιτικά αιτήματα (...) Να δίνουμε ένα πιάτο φαγητό στον άνεργο γείτονα, να μοιράζουμε αποφόρια, να βρισκόμαστε γενικώς σε εγρήγορση καλοσύνης και στο τέλος να ξεχάσουμε ότι η κατάντια είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών» (στο ΒΗΜΑ).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «Στις πιέσεις και τα "μηνύματα" που έλαβε η Gazprom από την Κομισιόν ότι θα βάλει βέτο στην εξαγορά της ΔΕΠΑ ή ότι θα της επιβάλει ασύμφορους όρους προκειμένου να την ανακηρύξει πλειοδότη, αποδίδουν κυβερνητικά στελέχη και κύκλοι του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων το γεγονός ότι δεν κατέθεσε προσφορά» (στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ