Παρασκευή 26 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«AVANTIS SUITES HOTEL»: Νέα κινητοποίηση σήμερα, Παρασκευή 26 Ιούλη, στην πλατεία Ερέτριας, στις 6 μ.μ., από την Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας για την επαναπρόσληψη της προέδρου της Ενωσης Ασημίνας Καραμπέτσου. Ανακοινώσεις έχουν βγάλει επίσης τα Σωματεία Εργαζομένων της «ΣΕΛΜΑΝ», της «ΙΝΤΕΡΚΕΜ», καθώς και των Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, επίσης, σημειώνει: «Καμία μόνη της! Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας! Απαιτούμε την επαναπρόσληψη της Ασημίνας Καραμπέτσου στο ξενοδοχείο της Ερέτριας Avantis suites Hotel ΤΩΡΑ!».

«ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»: Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έκαναν χτες το πρωί, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, οι εργαζόμενοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης», συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τριών μηνών που τους οφείλει η επιχείρηση.

ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗ: Εκδήλωση - συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ» αύριο Παρασκευή 26 Ιούλη από το κλαδικό Σωματείο Χαρτεργατών, μαζί με την Επιτροπή Εργαζομένων της «Βιοχαρτικής», στις 7 μ.μ., στην πύλη του εργοστασίου στον Ασπρόπυργο. Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σε συνεργασία με το Σωματείο, και ως έμπρακτη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της εταιρείας θα διανείμει τρόφιμα.

«WIND» - «VODAFONE»: Την προσπάθεια τρομοκράτησης των εκλεγμένων μελών στα Διοικητικά Συμβούλια των επιχειρησιακών σωματείων της «Wind» και της «Vodafone», καταδικάζει το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής νομού Αττικής. Η προσπάθεια τρομοκράτησης των συνδικαλιστών έγινε κατά διάρκεια διαμαρτυρίας στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Στην είσοδο του κτηρίου «τους υποδέχτηκε η αστυνομία όπου με βίαιο τρόπο τους απώθησε απαγορεύοντάς τους αρχικά ακόμα και την είσοδο στην ΕΕΤΤ». Στο μεταξύ, η ΕΕΤΤ έδωσε την έγκρισή της σε «Vodafone» και «Wind» για την κοινή χρήση του δικτύου τους. Οι εργαζόμενοι στις δύο εταιρείες αντιτίθενται στην ενοποίηση των δικτύων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ