Τρίτη 30 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Κοντά σε Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βόσνιου σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης Μίρζα Μπέγκιτς ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στην Οστάνδη για την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σμολ - φόργουορντ Ματ Λοτζέσκι. Αυτό προκύπτει απο δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «sportando» η οποία εντάσσει την κίνηση των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο της εύρεσης αντικαταστάτη του Δημήτρη Πανανικολάου. Η είδηση για τις επαφές επιβεβαιώθηκε και από την ομάδα της Οστάνδης, κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή ίσως και να είναι ζήτημα ωρών. Την ίδια ώρα ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» και για την περίπτωση του νεαρού Γιάννη Παπαπέτρου.

  • Εξυπνη ομάδα χαρακτήρισε ο Αντρέα Τρινκέρι την Εθνική Ελλάδας, σε συνέντευξή του στο «eurohoops.net». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός από το Καρπενήσι, όπου γίνεται η προετοιμασία της Εθνικής, μίλησε για την ευθύνη που αισθάνεται για να κάνει κάτι η Εθνική και αρνήθηκε να δεχτεί τον τίτλο του φαβορί ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
  • Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας νικώντας την Τσεχία με 85-65 και καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση, με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ήττες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ