Παρασκευή 20 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γενική Συνέλευση του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 25 του Απρίλη και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (οδός Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι ο απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η εκλογή νέου ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το συνέδριο.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη Γενική Συνέλευση, μπορούν να συμμετάσχουν τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για το έτος 2001 και μέχρι του χρόνου που θα συνέλθει η παραπάνω Γενική Συνέλευση.

Τέλος, το ΔΣ στην ανακοίνωσή του καλεί όσα από τα μέλη του Συνδέσμου επιθυμούν να περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή ή των αντιπροσώπων για το συνέδριο, να δηλώσουν αυτό το αίτημα τους στο Διοικητικό Συμβούλιο. Παράλληλα, διευκρινίζουν ότι η εκλογή μέλους για το ΔΣ ή την Εξελεγκτική Επιτροπή δεν εμποδίζει και την εκλογή του για αντιπρόσωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ