Σάββατο 21 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' - Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σούπερ ματς στα Λιόσια

Με το ντέρμπι μεταξύ Ακράτητου και Πανσερραϊκού να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Η ομάδα των Ανω Λιοσίων, που κυνηγά το Αιγάλεω υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει μακριά από τους υπόλοιπους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, θέλουν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να μπουν στο κυνήγι της κορυφής καθώς η τέταρτη θέση δε σημαίνει και πολλά.

Στην Καλλιθέα η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί το πρωτοπόρο Αιγάλεω. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και αναμένεται να τα δώσουν όλα για να επιτύχουν. Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Αιγάλεω, αν και γνωρίζουν πως απέχουν πολύ από τους διώκτες τους, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να κρατήσουν την απόσταση ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Παναιγιάλειος - Λάρισα, Αγ. Νικόλαος - Παναιτωλικός, Καβάλα - Πανελευσινιακός, Απόλλων - Ολυμπιακός Β., Ναυπακτιακός - Προοδευτική, Τρίκαλα - Καλαμαριά.

  • Εκτός της Α' σήμερα διεξάγονται και αγώνες για τη Β' Κατηγορία με πιο σημαντικό αυτό του Λεωνιδίου με τη Χαλκηδόνα. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι μεταξύ της Αν. Καρδίτσας με τον Πιερικό και του Απόλλωνα ΚΒ με το Μαρκό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ