Σάββατο 21 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ωρα κυπέλλου

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου για το φάιναλ - φορ του κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ των ανδρών. Ο Πανελλήνιος, το Κιλκίς, ο Ιωνικός και ο Αρχέλαος είναι οι τέσσερις φιναλίστ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Στον α' ημιτελικό, ο Ιωνικός «κοντράρεται» με το Κιλκίς (14.30 TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ). Οι Αθηναίοι θα προσπαθήσουν για μια ακόμα επιτυχία, όπως η νίκη επί του Δούκα στα προημιτελικά για να βρεθεί στον τελικό και να διεκδικήσει έναν τίτλο στην όχι καλή φετινή πορεία τους. Από την άλλη, οι Μακεδόνες, έχουν σκοπό να δείξουν ότι δεν ήταν θέμα τύχης η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και η πρόκριση στους ημιτελικούς.

Στον άλλο ημιτελικό, (16.30) ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει τον αναγεννημένο Αρχέλαο (19.45 σε μαγνητοσκόπηση από το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ). Η ομάδα των «ολυμπιονικών» πρέπει να αποδείξει πως ξεπερνά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ οι Κατερινιώτες θα επιδιώξουν την πρόκριση στον τελικό χάρη στην αγωνιστική φόρμα που βρίσκονται τελευταία.

Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο στις 14.00 (TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ